Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

 

 

Tilapalvelupäällikön virka

Virolahden kunnassa julistetaan haettavaksi tilapalvelupäällikön virka 25.6.2018 mennessä, nykyisen tilapalvelupäällikön siirtyessä muihin tehtäviin.

Viran kelpoisuusehtona on teknillisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu rakennustekniikan insinöörin tutkinto tai muu virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys  talonrakennustekniikkaan. Kunta-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tilapalvelupäällikkö vastaa Kaakon Kaksikon (Virolahden ja Miehikkälän kunnat) kiinteistöjen taloudesta, ylläpidosta ja rakennuttamisesta. Tilapalvelupäällikkö toimii työturvallisuuskoordinaattorin tehtävissä omalla vastuualueellaan sekä tarvittaessa vastaavana työnjohtajana/työmaavalvojana kunnan omissa hankkeissa. Tilapalvelupäällikkö sijaistaa rakennustarkastajaa sekä muita Kaakon Kaksikon teknisen toimen viranhaltijoita.  Oman auton käyttö on viran hoidon kannalta välttämätöntä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava viimeistään 25.6.2018 klo 15.00 Virolahden tekniseen toimistoon osoitteeseen Opintie 2b, 49900 Virolahti.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Markku Uski, puh. 050 3892 150Takaisin uutislistaan

 
Virolahden kunta, Opintie 4, PL 14, 49901 Virolahti | puh. (05) 749 12, fax (05) 347 1867, info(at)virolahti.fi