Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Sepramarkkinat - suomalais-virolaista ystävyyden ja rantakulttuurin juhlaa!

Sepramarkkinat – Sõbralaat 7.-8.7.2018, Virolahti, Klamilan satama

Sepramarkkinat on Virolahdella Klamilan satamassa la-su 7.-8.7.2018 järjestettävä suomalais-virolainen markkina- ja kulttuuritapahtuma. Sana ”sepra” tulee viron kielen sanasta ”sõber”, joka tarkoittaa ystävää. Sepramarkkinat pohjautuvat Viron ja Suomen rannikoiden sekä ulkosaarten asukkaiden satoja vuosia jatkuneeseen vaihtokaupan perinteeseen, jossa kalan ja maataloustuotteiden vaihtoon liittyi aina myös ystävyyttä, ilonpitoa, kohtaamisia ja kulttuuria.

Ohjelmalavalle saapuu yli sata esiintyjää Virosta parhaita taitojaan näyttämään. Yhdessä suomalaisten ystävien kanssa syntyy värikästä ja vauhdikasta kulttuurin juhlaa, jota ei aiemmin ole nähty. Työpajoissa voit itse kokeilla käsitöitä, taidetta, musiikkia - myös herkullisia ruokia on tarjolla sekä Suomesta että Virosta. Markkinoilla tuotteitaan myyvät molempien maiden käsityöläiset ja paikallistuotteiden tekijät.

Sepramarkkinoilla luvassa on kaksi päivää taattua tunnelmaa: vilinää ja vilskettä, tanssia, laulua, juhlavia puheita ja seremonioita, kauniita neitoja ja salskeita herroja, rakkautta, jännitystä, kaupankäyntiä, makoisaa ruokaa ja juomaa. Ystävyyttä yli meren.

Ohjelma 2018

Saat ohjelman ja myyjälistan suuremmaksi kuvia klikkaamalla.

Markkinamyyjät

Tiedot päivitettty 29.6.2018


TIETOA MYYJILLE

Myyjäilmoittautuminen tästä linkkistä: https://goo.gl/forms/zJeD64Rf9V0j0EGk2

Markkinaohjeet
Ulkomyyntiohje
Palo- ja sähköturvallisuusohje
Telttojenkiinnitysohje

 

 

 
Virolahden kunta, Opintie 4, PL 14, 49901 Virolahti | puh. (05) 749 12, fax (05) 347 1867, info(at)virolahti.fi