Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Sepramarkkinat

7.7.2018 klo 09:00 - 8.7.2018 klo 14:00

Sepramarkkinat - suomalais-virolaista ystävyyden ja rantakulttuurin juhlaa!

Sepramarkkinat on Virolahdella Klamilan satamassa la-su 7.-8.7.2018 järjestettävä suomalais-virolainen markkina- ja kulttuuritapahtuma. Sana ”sepra” tulee viron kielen sanasta ”sõber”, joka tarkoittaa ystävää. Sepramarkkinat pohjautuvat Viron ja Suomen rannikoiden sekä ulkosaarten asukkaiden satoja vuosia jatkuneeseen vaihtokaupan perinteeseen, jossa kalan ja maataloustuotteiden vaihtoon liittyi aina myös ystävyyttä, ilonpitoa, kohtaamisia ja kulttuuria.

Ohjelmalavalle saapuu yli sata esiintyjää Virosta parhaita taitojaan näyttämään. Yhdessä suomalaisten ystävien kanssa syntyy värikästä ja vauhdikasta kulttuurin juhlaa, jota ei aiemmin ole nähty. Työpajoissa voit itse kokeilla käsitöitä, taidetta, musiikkia - myös herkullisia ruokia on tarjolla sekä Suomesta että Virosta. Markkinoilla tuotteitaan myyvät molempien maiden käsityöläiset ja paikallistuotteiden tekijät.

Sepramarkkinoilla luvassa on kaksi päivää taattua tunnelmaa: vilinää ja vilskettä, tanssia, laulua, juhlavia puheita ja seremonioita, kauniita neitoja ja salskeita herroja, rakkautta, jännitystä, kaupankäyntiä, makoisaa ruokaa ja juomaa. Ystävyyttä yli meren.

Sepramarkkinat – Sõbralaat 7.-8.7.2018, Virolahti, Klamilan satama

Takaisin tapahtumiin
 
Virolahden kunta, Opintie 4, PL 14, 49901 Virolahti | puh. (05) 749 12, fax (05) 347 1867, info(at)virolahti.fi