Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Virolahden kunta             

Verkkolaskuosoite            003702070336

OVT -tunnus                    003702070336

Välittäjän tunnus              BAWCFI22                      

Operaattori                      Basware Oyj                   

 

Virolahden kunnan laskutusosoite on muuttunut 01.11.2017 lähtien. Verkkolaskuosoitteet säilyvät ennallaan. Toivomme jatkossa saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostitse (PDF-formaatissa), tulee paperilaskut lähettää ylempänä mainittuun laskutusosoitteeseen. Jokaisella laskulla tulee olla viitetietona maininta laskutettavasta toimialasta.

 

Sähköpostiosoitteet laskuille  

virolahti@bscs.basware.com 

 

Laskutusosoitteemme on

VIROLAHDEN KUNTA       
Toimiala                       
PL 939                             
00026 BASWARE    

 

Itsenäisen yrittäjän eläkevakuutus

 

Virolahden ja Miehikkälän kuntien toimittajaksi rekisteröinnin yhteydessä on huomioitava, että itsenäiset yrittäjät (toiminimi, yksityishenkilö) toimittavat rekisteröitymisen yhteydessä (en-simmäinen lasku kunnalle) ja sen jälkeen vuosittain Virolahden kunnalle YEL-todistuksen.

Kuntien eläkevakuutuksen ohjeen mukaisesti eläketurvaa tulee karttua kaikesta tehdystä työs-tä. Jos kunta/kaupunki ostaa palvelua itsenäiseltä yrittäjältä (toiminimi, yksityishenkilö), täytyy kunnan/kaupungin selvittää yrittäjän eläkevakuutus ja pyytää yrittäjää toimittamaan todistus yrittäjän eläkevakuutuksesta (YEL-todistus).

Jos yritystoiminta on jatkunut yhtäjaksoisesti vähintään 4 kk, niin itsenäisen yrittäjän on otet-tava 6 kk:n kuluessa yrittäjän eläkevakuutus. Yrittäjätoiminnan ollessa vähäistä (vuonna 2011 työtulo vähemmän kuin 6896,69 €/v), ei henkilö ole velvollinen ottamaan itselleen YEL -vakuutusta ja työ kuuluu Kunnallisen eläkejärjestelmän (KuEL) piiriin.

Jos itsenäisellä yrittäjällä ei eläkevakuutusta, täytyy kunnan/kaupungin maksaa laskutetusta työstä tai palvelusta KuEL -eläkemaksua. Yrittäjän kunnalle/kaupungille lähettämä lasku mak-setaan yrittäjälle palkanmaksun periaatteiden mukaisesti.

Eläkkeellä olevan yrittäjä toimittaa todistuksen eläkkeellä olostaan.

YEL-todistus, ilmoitus puuttuvasta yrittäjän eläketurvasta tai todistus eläkkeellä olosta lähete-tään ensimmäisen laskutuskerran yhteydessä ja sen jälkeen vuosittain osoitteella:

 

Virolahden kunta

Ostoreskontra

PL 14

49900 VIROLAHTI

tai sähköisesti kirjaamo(at)virolahti.fi

 

 

 

 

 

 

 

 
Virolahden kunta, Opintie 4, PL 14, 49901 Virolahti | puh. (05) 749 12, fax (05) 347 1867, info(at)virolahti.fi