Valitse sivu

Virolahti ja Miehikkälä ovat tehneet palveluyhteistyötä (Kaakon kaksikko), jossa kuntatekniikan (ml. vesi- ja viemärilaitos) palveluiden järjestämisvastuu on ollut Miehikkälän kunnalla. Nykymuotoinen palveluyhteistyö päättyy 31.7.2024, jonka jälkeen Virolahti vastaa kuntatekniikan palveluiden järjestämisestä oman kuntansa alueella.

Tekninen johtaja vastaa:
– kuntatekniikan lautakunnan alaisesta toiminnasta.
– kunnan maankäytön suunnittelusta.
– toimialan investointiohjelman valmistelusta ja toimeenpanosta.
– kunnan käytännön valmiussuunnittelusta.
– maa- ja omakotitonttikauppojen sekä muiden kiinteistökauppojen ja optiosopimusten valmistelusta.

Lisäksi tekninen johtaja on toimialajohtaja sekä johtoryhmän jäsen ja tulee todennäköisesti vastaamaan aluepalvelujen tulosalueesta, johon kuuluvat liikenneväylät, viher- ja ulkoilualueet sekä liikuntapaikat, jätehuolto sekä vesi- ja viemärilaitos. Yksityiskohtaisempi tehtävänkuvaus täsmentyy rekrytoitavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien sekä organisaation tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvän tiimin ja työyhteisön ympärillesi. Tehtävässä pääset keskeisesti vaikuttamaan Virolahden kuntatekniikan organisaation rakentamiseen Kaakon kaksikon jälkeiselle ajalle. Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista käytännön kokemusta ja osaamista vastaavista esihenkilötehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen aluepalveluiden tulosalueen tehtävistä, erityisesti vesihuollon ja/tai viemärilaitoksen esihenkilötehtävistä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa noudatetaan 6kk koeaikaa.

Hakuaika päättyy 28.7.2024

Tekninen johtaja – Virolahden kunta – Kuntarekry

Lisätietoja

https://www.virolahti.fi/Yhteystietomme

Hallintojohtaja Sanna Lahti
puh.: 0401992310
e-mail: sanna.lahti@virolahti.fi