Valitse sivu

Kunnanjohtaja Otto Koskela on ilmoittanut eroavansa kunnanjohtajan virasta siten, että virkasuhde päättyy 6.10.2024. Tätä ennen hän jää vanhempainvapaalle 2.9.2024 alkaen. Eroilmoituksen ja virkavapaan taustalla on työpaikan vaihdos. Koskela siirtyy vuodenvaihteessa Steveco Oy:lle talouden kehittämistehtäviin.

”Värikäs ja unohtumaton jakso elämästäni lähenee loppuaan. Matkan aikana olen pyrkinyt edistämään kunnan ja kuntalaisten asioita parhaan osaamiseni mukaan. Koen antaneeni itsestäni paljon, mutta saaneeni takaisin enemmän. Päällimmäisenä mielessä ovatkin monet ihmiset, joihin olen tutustunut matkan varrella. Haluan lämpimästi kiittää työkavereita, kuntapäättäjiä, kuntalaisia ja kaikkia yhteistyötahoja vajaasta 4,5 vuodesta, josta noin 1,5 vuotta olen toiminut kunnanjohtajana.”, toteaa Otto Koskela.

Koskelan esihenkilö, kunnanhallituksen puheenjohtaja Vappu Kuokka sai tiedon eroilmoituksesta ja on siitä hyvin yllättynyt: ”Mikään ei viitannut tähän, niinpä tunnelmat ilmoituksen äärellä ovat kaksijakoiset. Olen harmissani, että Otto on päättänyt jättää Virolahden kunnanjohtajan työn, mutta toisaalta olen iloinen hänen puolestaan uudesta työstä. Eroon ei liity luottamuspulaa, vaan päätös on ammatillinen. Oton saama mahdollisuus on upea ja kun katsoo hänen koulutustaustaansa, ymmärtää hyvin, että hän haluaa hänelle tarjottuun tilaisuuteen tarttua.”

”Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä viimeiset puolitoista vuotta ja olisin erittäin mielelläni nähnyt Oton myös jatkossa Virolahden johdossa. Otto on ollut kunnanjohtajana työteliäs ja vuorovaikutus sekä yhteistyö hänen kanssaan on ollut helppoa ja mutkatonta. Hänen sitoutumisensa on ollut kovalla tasolla Virolahden kunnan palveluksessa ensin hallintojohtajana ja sen jälkeen kunnanjohtajana. Toivon hänelle onnea ja tsemppiä tulevaan”, Kuokka jatkaa.

Koskelan mukaan eroilmoituksen jättäminen jakaa tunteita: ”Vaikka odotankin tulevaa vaihetta elämässäni suurella mielenkiinnolla, on mieli samanaikaisesti haikea. Virolahti tulee edelleen säilymään ajatuksissani ja tulen jatkossakin seuraamaan kunnan asioita sekä päätöksentekoa katsomosta käsin.”

Lisätiedot:
Otto Koskela, puh. 0401992146
Vappu Kuokka, puh. 0405311350