Valitse sivu

Virolahden satuviikon teemana on SADUT eri muodoissaan. Sadut ja satuilu ovat mahdollisuuksia nähdä ja kokea maailmaa eri tavalla sekä toisaalta purkaa ja käsitellä omaa sisintään turvallisesti. Satu on mahdollisuus meille kaikille, lapsille ja aikuisille, koska sadussa kaikki on mahdollista.

Satuviikon tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat ikärajattomia.

ma 14.10.2024 Taide & Rela Ulla Laisin Satutuokiot Virojoen päiväkodin ryhmille Virolahden kirjastossa

ti 15.10.2024 Taide & Rela Ulla Laisin Satutuokiot Klamilan päiväkodin ryhmille Virolahden kirjastossa

ke 16.10.2024 -06.11.2024 RUNO OLOHUONE -toiminnallinen näyttely avautuu lapsille ja aikuisille Virolahden kirjastossa. Runo olohuone juhlistaa Kirsi Kunnas 100 juhlavuotta ja hänen tuotantoaan toiminnallisen näyttelyn keinoin.

Näyttelyssä on toiminnallisia tehtäviä, lukemista ja runoleikkiä kaiken ikäisille. Runo-olohuoneessa voit kurkistaa lorupussiin sekä moniaistiseen Tiitiäisen Satupiilo- elämyshuoneeseen, jossa mielikuvituksen saa päästää valloilleen, heittää runonoppaa, keksiä omia runoja ja lähettää Katinkontin postia.

Omatoiminen näyttely on avoinna kirjastossa aina kirjaston aukioloaikoina tästä päivästä 06.11.2024 asti.

to 17.10.2024 Mimi ja Kuku – satuja kaikille konsertti klo 18.00 Virojoen Rajasalissa, Itätie 1 49900 Virolahti.

Satumaista ohjelmaa Koppa-verkoston muissa kunnissa: Kymenlaakson lasten kulttuuriviikkojen tapahtumat löydät https://www.lastenkulttuuriviikot.fi/satuviikko/

Digisisältöjä Satuviikkoon: Maksuttomia värityskuvia ja musiikin iloa https://www.satumatka.fi/satuviikko Värityskuvissa on linkki musiikkiin ja QR-koodi kuhunkin kappaleeseen.

Muista myös julistekilpailu, joka avautuu 14.10.2024 https://www.lastenkulttuuriviikot.fi/julistekilpailu/